20 april 2012

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Foto: © UNICEF/Asselin

Just nu söker Unicef en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.
     Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med i Unicef i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder! För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.


Fotnot 1: Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial här.

Fotnot 2: Flitiga läsare av denna blogg kommer säkert ihåg att jag inte är överdrivet förtjust i reklamkampanjer som – precis som den här – sprids via sociala medier (se exempel här). För 95 doser stelkrampsvaccin gör jag dock mer än gärna ett undantag. 

Inga kommentarer: