28 december 2015

Årsbästalistornas tid: 5 mest lästa på Eftertänkt

Har du sammanfattat ditt 2015 ännu? Jag hoppas att året var bra. Mitt eget år sammanfattas rätt väl med en topplista över årets (hittills) mest lästa inlägg. Känns lite skönt ändå att inlägget som pekar ut mig själv som ett problemet i alla fall inte toppar listan.
  1. Visst, ”alla kan lära sig Twitter själva”, men begriper alla på Twitter vad de håller på med? 
  2. Det är jag som är själva problemet 
  3. NordMedia2015: Vad gör Twitter med journalistiken? 
  4. Lokalpressens läsartapp går allt fortare – och de yngre slutar läsa oavsett plattform 
  5. Svenska journalister älskar schlagern 
Listan toppas av två debattinlägg (om sociala medier och om medieforskning), två av texterna presenterar färska resultat från min egen forskning om sociala medier i journalistiken, och den femte texten hänvisar till aktuell publikforskning som ett par av mina kollegor på JMG står bakom. 

Årets bubblare är min fågelfotoblogg No Rare Birds, med bilder på för det mesta helt vanliga småfåglar och kanske inte full skärpa alla gånger.

Inga kommentarer: