11 juli 2011

Utifall att någon undrar…

Jag har semester. Bloggsemestern startade långt innan ordinarie semester. Och jag tänker inte ägna min ledighet åt att försöka "blogga ikapp". Det är bara dumt. (Läs till exempel artikeln Bloggare i närkamp med sin ledighet om nyttan med att logga av så mycket man kan.)

Är du intresserad av morgontidningarnas utveckling har jag och Ingela Wadbring skrivit ett kapitel i senaste SOM-boken Lycksalighetens ö om just detta. (Beställ gärna den; där finns fakta och tidsserier om allt från dagspressprenumeration till flyktingattityder.) Nöjer du dig med tabeller finns samma information i ett PM från Dagspresskollegiet. Det kan du ladda ner gratis här (pdf).

När jag återkommer efter semestern kommer den här bloggen att till vissa delar byta karaktär, och handla mindre om forskningskommunikation och mer om journalistik. Då ska jag nämligen vara tjänstledig från min anställning som koordinator på SOM-institutet. Istället blir jag doktorand vid JMG.

Inga kommentarer: