24 juni 2013

Hemma från ICA

Förra veckan var jag på ICA:s årliga konferens, som den här gången hölls i London. Konferensen lockar medie- och kommunikationsforskare från hela världen, och det fanns en hel del spännande färsk journalistikforskning att ta del av.
     Jag kommer att dela med mig av mina intryck, men jag måste samla tankarna lite först.

Midsommaraftonen inleddes med att jag och min medförfattare Monika Djerf-Pierre presenterade vårt bidrag om hur svenska journalister använder sociala medier. Trots att vi var tilldelade första presentationspasset den sista konferensdagens morgon var intresset för vår studie överraskande stort.
     Den som är nyfiken kan ta del av pdf-versionen av vår presentation här.


In English: On June, 21, Monika Djerf-Pierre and I presented our paper The social journalist at ICA 2013 in London. You'll find the slides (pdf) here.
Preferences

Inga kommentarer: