31 augusti 2011

En intressant debatt som inte riktigt hinns med

Jag följer debatten om artikelkommentarer och känner att i den här debatten har jag så mycket att bidra med – inte bara mer eller mindre väl underbyggda åsikter eller hetsiga kommentarer, utan faktisk kunskap.
     Men jag hinner inte. Det är mycket som ska sorteras, flyttas, lämnas över när man byter arbetsplats. Även om jag i praktiken bara flyttar en våning ner nu när jag blir JMG-doktorand så ska den som tar min plats på SOM-institutet kunna fungera i sin nya roll från första förmiddag. Så jag har en del att stå i.

Istället fortsätter jag att följa debatten, och rekommenderar varmt andra att göra det också. SvD:s bloggstafett (första inlägget av Fredric Karén idag) läggs högt på läslistan, liksom branschtidningarna Journalisten och Medievärlden.
     Är man riktigt intresserad av hur de svenska dagstidningarna själva såg på artikelkommentarer för bara tre år sedan, kan man läsa min arbetsrapport: Läsarmedverkan: Lönande logiskt lockbete.

Själv återkommer jag när jag har packat upp och installerat mig.

Inga kommentarer: