19 november 2010

Än är vi inte där, tack och lov

Jag gillar inte reklam. Jag tycker att den mesta reklamen – vare sig det handlar om tidningsannonser, TV-reklam, kolorerade blad på hallmattan eller skyltar på stan – är invasiv. Den stör mig när jag försöker ta del av något annat. Så enkelt är det. 
     Sen så gillar jag ju reklam också. Reklam och annonser betalar en stor del av det där andra jag faktiskt vill ta del av. Det gäller bara att kunna koppla bort den, att installera en mental AdsBlock. Så enkelt är det. Och en del reklam är faktiskt underhållande också, måste jag erkänna.


Men så finns det reklam som tillhör en helt egen kategori. Som den här. Välgjord och med viss humor, visst. Men tack och lov att vi slipper den här typen av reklam för svenska tidningar. För det här var banne mig det värsta jag sett på mycket, mycket länge. Men The Sun har väl slutat skämmas för länge, länge sedan. 

Inga kommentarer: